Πάντα ενήμεροι στις εξελίξεις

Φορολογία εισοδήματος

LOGISTIKA-NOTARIDOU-LOGO
Προτεραιότητα μας ο ορθός υπολογισμός της φορολογίας εισοδήματος. Τα γραφείο μας είναι πάντα ενήμερο στις ετήσιες αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού του φόρου εισοδήματος. Σε συνεργασία με όλους τους φορείς παρέχουμε πάντα τις κατάλληλες για εσάς συμβουλές, υπηρεσίες & λύσεις!
Υπηρεσίες Διαχείρισης

Επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας

LOGISTIKA-NOTARIDOU-LOGO
Το αφοσιωμένο προσωπικό μας φροντίζει για την σωστή διαχείριση και εκπροσώπηση της επιχείρησης σας. Γραφειοκρατία, συμβόλαια, εφορία, ασφαλιστικά, ΙΚΑ, ΟΑΕΔ, … φροντίζουμε όλα τα βαρετά πράγματα που απαιτούν χρόνο και μειώνουν την αποδοτικότητα σας.
Αρχειοθέτηση

Ψηφιακή & έντυπη αρχειοθέτηση

LOGISTIKA-NOTARIDOU-LOGO
Διατηρήστε τα έγγραφα σας ασφαλή. Στο γραφείο μας αναλαμβάνουμε την αρχειοθέτηση όλων των σημαντικών εγγράφων της επιχείρησης σας.
Κάτοικοι εξωτερικού

Εξυπηρετούμε πελάτες σε όλο το κόσμο

LOGISTIKA-NOTARIDOU-LOGO
Διαχείριση οικονομικών για κάτοικους Εξωτερικού. Αν είσαστε κάτοικος εξωτερικού, το προσωπικό μας εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση σας για θέματα Φορολογίας και Ακίνητης περιουσίας.
Διαχείριση προσωπικού

Το προσωπικό σας είναι η επιχείριση σας – επενδύστε σε αυτό

LOGISTIKA-NOTARIDOU-LOGO
Το γραφείο μας αναλαμβάνει την διαχείριση του προσωπικού της επιχείρησης σας. Προσλήψεις, απολύσεις, προγράμματα ΟΑΕΔ & ΕΣΠΑ, υπολογισμός μισθοδοσίας, πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών … όλα αυτά τα αναλαμβάνουμε εμείς για εσάς!
Εξυπηρέτηση στο 100%

Είμαστε δίπλα σας

LOGISTIKA-NOTARIDOU-LOGO
Η άμεση εξυπηρέτηση μας θα καλύψει όλο το φάσμα των αναγκών σας. Οι γνώσεις μας σε συνδυασμό με την εμπειρία και τις διασυνδέσεις μας θα δώσει λύση και στο πιο δύσκολο πρόβλημα που θα συναντήσετε!

Τελευταία Νέα

download

Ο ΦΠΑ στην Ψηφιακή Εποχή, ερωτήσεις – απαντήσεις

Το τρέχον σύστημα ΦΠΑ της ΕΕ για το ενδοκοινοτικό εμπόριο είναι σχεδόν 30 ετών και, παρά ορισμένες πρόσφατες βελτιώσεις, δεν συμβαδίζει με τις τεχνολογικές εξελίξεις, την ψηφιακή οικονομία, τις αλλαγές στα επιχειρηματικά μοντέλα ή την παγκοσμιοποίηση.

Continue reading

kataggelia

Νέα πλατφόρμα καταγγελιών για παραβάσεις στο εμπόριο – Πρόστιμο μέχρι και 4% του συνολικού τζίρου για πλασματικές εκπτώσεις

Υποβολή καταγγελιών από καταναλωτές kataggelies.mindev.gov.gr και κώδικας δεοντολογίας-πρακτικός οδηγός για την αντιμετώπιση του φαινομένου των πλασματικών εκπτώσεων

Continue reading

download

Ενίσχυση για το ρεύμα σε αγρότες και αρτοποιία

Η επιδότηση παρέχεται για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας των μηνών Φεβρουαρίου, Μαρτίου, Απριλίου Μαΐου, Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου και Νοεμβρίου του έτους 2022.

Continue reading